CAT ES 

#BREWINGTOGETHER
QUI SOM


JUNTA DIRECTIVAJoan Rota

Joan Rota - Art Cervesers
PRESIDENT
 

Josep Maria Rodése

Josep Maria Rodés - Beer Box
TRESORER
 

Victor Guarch

Victor Guarch - Arola
SECRETARI
 


Albert VIlardell

Albert Vilardell - Art Cervesers
VOCAL
 

Mikel Rius

Miquel Rius - Beer Events
VOCAL
 

Alex Lazarowic

Alex Lazarowic - Barna Brew
VOCAL
 
“És un projecte rodó, des del camp a la copa per aconseguir
seguir creixent en l’aposta per la cervesa de qualitat”


MEMBRES

ART CERVESERS
Art cervesers neix l’any 2009 amb l’objectiu de plasmar una filosofia de vida a través de la cervesa. Creiem en el respecte i l’estima per les nostres arrels, la terra, la gent que la treballa, els fruits que se n’extreuen i en els plaers que aquests ens donen a través de la gastronomia. El projecte te com a referència la Masia de Can Partegàs, fábrica d´aquesta cervesa elaborada en un entorn rural amb personalitat propia insistint en la creació i millora de receptes. Actualment es comercialitzen set cerveses, tres de les quals pertanyen a edicions especials nomenades Art Up.
BEER EVENTS
Beer Events és una empresa especialitzada en la gestió d’esdeveniments amb un profund coneixement del sector de la cervesa artesana. El seu projecte principal és el Barcelona Beer Festival, nascut al 2012 i amb 33.000 assistents ha esdevingut el principal punt de trobada del sector de la cervesa artesana del sud d’Europa, durant tres dies, Barcelona esdevé capital mundial de la cervesa. L’empresa té una ampli portafoli de projectes executats en àrees de producción esdeveniments, comunicació i consultoría cervesera arreu del territori.
AROLA
Arola es una empresa española líder en el asesoramiento y consultoría en materias relacionadas con Aduanas y el Comercio Internacional. Su equipo legal, formado por 9 abogados especializados, constituye el mayor bufete en España, en volumen y en experiencia, en materia de Aduanas e Impuestos Especiales.
BARNABREW
Encisat per les cerveses belgues i per Barcelona, l’Alex ha iniciat un viatge per unir-les a través de Barna Brew: una història d’amor i cervesa entre Brussel·les i Barcelona, que va esdevenir una realitat ara fa un any i mig amb seu brewpub al barri de Sant Antoni, a Barcelona. L’espai està dividit en dues zones: la brewery (fàbrica), on es pot veure tota la maquinària ....
BEERBOX
Beerbox és una empresa especialitzada en importació i distribució de cervesa artesana de qualitat. Fundada l’any 2012, actualment treballa unes 25 marques del panorama europeu, on destaquen Omnipollo, Dugges o Spike (Suècia), Buxton, Moor, Siren, Thornbridge o Northern Monk (Anglaterra), Brasserie de la Senne (Bèlgica), Bevog (Austria), Pohjala (Estonia) o Birrificio Lambrate (Itàlia).

BIOLUPULUS
Biolupulus som un grup de productors que ens hem unit amb un clar objectiu d’oferir un llúpol de màxima qualitat als cervesers de qualsevol racó del món. Cada productor està especialitzat en una única varietat que escollim en funció de les condicions de la finca. La suma de tots els productors fa que disposem d’una riquesa altíssima de varietats i, per tant, que puguem donar resposta a necessitats molt diverses.

EL TEU PROJECTE
Vols que la teva empresa sigui part del Clúster? El Clúster té una estructura modular on el teu projecte pot encaixar per créixer junts. Estem oberts a propostes dins del món cerveser, des de la producció de matèries primeres, processat, envasos, fabricació, fins a logística i distribució. L’industria cervesera està en ple creixement i el Clúster vol posicionar-se al capdavant de l’innovació i la producció sostenible de Km 0.


VOLS SABER-NE MÉS ?