CAT ES 

#BREWINGTOGETHER
MÓN CERVESER
PRESENTACIÓ CLÚSTER
Amb una sala totalment plena, s'ha presentat oficialment el Craft Beer Clúster, un projecte el qual va començar-se a crear fa un parell d'anys i que ja funciona plenament. Un camí llarg i dificultós però que s'afronta amb molta il.lusió de totes aquelles persones que aposten per la cervesa artesana i que ara, fent pinya, tot el sector ha de sortir-ne beneficiat.
En el mateix acte també es va presentar la segona edició de l'estudi tècnic  “Estat de la Cervesa Artesana a Catalunya 2017” realitzat pel GECAN i BBF. Hi ha xifres que mostren el constant aument del producte com el creixement d'un 31% en la producció de cervesa, més de 4.000.000 de litres.

ESTUDI CERVESA ARTESANA 2017

4 MILIONS DE LITRES AL 2017

MÉS DE 1000 CERVESES DIFERENTS GECAN (Gremi d'Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural) i BBF (Barcelona Beer Festival) han presentat el segon estudi de la cervesa artesana, en aquest cas de l´any 2017 en un treball realitzat amb les dades aportades per 114 cerveseres. Un interessant estudi que reflexe el constant augment del món cerveser català que va fabricar 4 milions de litres, un 20% més que l´any anterior que suposa una quota de mercat de l´1´3%. Una altra xifra destacada que ressalta l´interés i ambició dels professionals del sector és que es van fer més de 1000 cerveses diferents. Aquest estudi ha tingut el suport de la Direcció General d´Agricultura, Ramaderia,Pesca i Alimentació de la Generalitat que te previst donar-li continuitat a l´acord, fet que demostra la satisfacció que ha generat la seva edició.Adjuntem el document de l´estudi complert.

ESTUDI GECAN 2017


MÉS MON CERVESER
CERVESA ARTESANA : ReEvolució

El reconegut programa de TV3, 30 MINUTS ha realitzat un ampli reportatge que repasa l´actual moment del món de la cervesa artesana a Catalunya. Diferents protagonistes donen la seva opinió, fins i tot alguns destacats especialistes internacionals que van visitar fàbriques i locals cervesers i que van confirmar el bon nivell del sector.

LINK VIDEOVOLS SABER-NE MÉS ?